Stel hier uw veranda of tuinkamer samen

Bij ons kunt u uw droomveranda samenstellen met tal van verschillende opties. Wij begrijpen dat iedereen zijn eigen smaak en stijl heeft, daarom bieden wij de mogelijkheid om uw veranda naar uw wensen samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen welke kleur aluminium u wilt en welk materiaal het dak moet hebben.

Na het samenstellen van uw veranda, ontvangt u van ons binnen 24 uur een gedetailleerde offerte. Indien u akkoord gaat met de offerte, plannen wij kosteloos een afspraak met u in om de exacte maten en wensen door te nemen. Vervolgens maken we een afspraak om uw overkapping binnen één dag te monteren door onze vakkundige installateurs!

Wij streven ernaar om uw veranda snel en professioneel te installeren, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe buitenruimte. Ons team staat altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw woning.

Wij kijken ernaar uit om uw veranda te mogen realiseren en u te voorzien van een nieuwe, prachtige buitenruimte waar u nog jarenlang van kunt genieten!

Stap 1 van 2

Maak uw keuze(Vereist)
Max. 1206
Polycarbonaat Max. 500 cm. Glas Max. 400 cm
Kleur aluminium(Vereist)
Gootsierlijst(Vereist)
  • Montage binnen 21 dagen na bestelling
    Of Eerder
  • Inclusief Montage
  • 10 jaar garantie op de constructie
  • Gratis meetservice
  • Geen voorrijkosten
tuinkamer

Vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar en zijn bereikbaar via WhatsApp.

Chat met ons