fbpx

Stel je schutting samen

Als u een hout beton schutting bij ons bestelt, heeft u tal van verschillende opties. We bieden u de mogelijkheid om een hout beton schutting op maat samen te stellen. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf welke kleur beton u krijgt en van welk houtsoort de schutting gemaakt wordt. Na het samenstellen van uw schutting kunt u een offerte aanvragen. Gaat u akkoord met de offerte, dan kunt u de nieuwe schutting laten plaatsen door onze vakmensen.

Vindt u het lastig om te bepalen wat voor schutting in uw geval de beste keuze is? Bekijkt u dan eens ons werk, zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden. Vindt u het lastig om te kiezen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Op basis van uw persoonlijke wensen kunnen we u een aantal opties aanbevelen. Wilt u een mooie hardhouten schutting i.p.v. een hout beton schutting, misschien wel hardhout in combinatie met beton. dat is natuurlijk geen enkel probleem.

Wit/grijs hout beton

Stel hier vrijblijvend je schutting samen

Klik op onderstaande delen om deze toe te voegen aan je persoonlijke schutting. Als je er nogmaals op klikt, kun je het element weer verwijderen.
Klik op 'Extra schutting toevoegen' om een schutting voor een andere zijde toe te voegen.

Schutting deel Schutting deel Schutting deel Schutting deel Schutting deel Schutting deel Schutting deel Schutting deel Schutting deel Schutting deel Schutting deel Schutting deel Schutting deel Schutting deel Schutting deel
Schutting :

Lengte huidige configuratie:

Extra schutting toevoegen

Materialen


Prijsindicatie

Er kunnen in geen geval rechten worden ontleend aan de automatische berekening. Deze dient puur ter vrijblijvende indicatie.


ContactgegevensVoordelen van een hout beton schutting?

De kwetsbare elementen van een schutting zijn de onderkant en de palen. Deze komen altijd in contact met de grond, water en lucht. Deze combinatie zorgt ervoor de de schutting kan gaan rotten. Wanneer we deze elementen vervangen voor beton is er minder onderhoud nodig dit doordat beton ervoor zorgt dat de schutting delen vrij van de grond blijven en zo minder last hebben van rot in de houten panelen. 

Wij weten als geen ander dat wanneer u een schutting wilt laten plaatsen er een tal van mogelijkheden zijn bijv. Geïmpregneerd grenen, Red class wood, Lariks Douglas en ga zo maar door. Dan komen we ook nog voor de keuze te staan welke beton soort u wilt hebben. Dat kan zijn Wit/Grijs, Antraciet of Antraciet gecoat. En wilt u deze dan glad hebben of toch met een motief? Wij van Voordeel Schutting helpen u graag bij deze keuzes.

kleuren beton palen

Top service voor een betaalbare prijs

Hoe zie je, jouw schutting voor je?

We begrijpen dat niet iedereen verstand heeft van schuttingen. Daarom kiezen klanten voor ons. Wij nemen de tijd om alle opties, mogelijkheden en ideeën met de klant te bespreken. Alvorens zij een schutting laten plaatsen. We zijn via WhatsApp 24/7 bereikbaar om jou te voorzien van advies omtrent het laten plaatsen van een betaalbare schutting, hebben we een offerte uitgebracht maar wilt u toch nog wat veranderen? Ook dit is natuurlijk geen enkel probleem!

service

Wat klanten over ons zeggen

Stephanie
Stephanie
Lees verder
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe schuttingen. Dit bedrijf komt z’n afspraken na en werken netjes. Bedankt voordeel schutting voor jullie mooie levering! Jullie zijn toppers
-Jan-
-Jan-
Lees verder
Top service, voor een eerlijke prijs! Nadat ik zelf alle onderdelen voor een schutting had gekocht viel het plaatsen me erg tegen. Ik stuurde een berichtje op facebook en maakte diezelfde dag nog een afspraak. Keurig op tijd en voor ik het wist stond de schutting gemonteerd! Super tevreden, een echte aanrader!
-Wouter-
-Wouter-
Lees verder
Ondanks erg veel puin in de grond, staat deze prachtige schutting we zijn erg blij vooral ook omdat het zo snel kon. Graag wilde we nog een extra plaatje er bij gezet hebben dit was geen enkel probleem!
-Alex-
-Alex-
Lees verder
We hadden een flinke schutting nodig, en liever gisteren als vandaag! Ondanks dat de jongens het erg druk hebben hebben we samen naar de mogelijkheden gekeken, binnen een dag stond onze prachtige schutting daar waar hij komen moest! echt vak werk!
Patricia
Patricia
Lees verder
Vandaag is er bij ons in Groningen een nieuwe schutting geplaatst. De jongens hebben hard en netjes gewerkt, ze denken met je mee. Zéér zeker een aanrader!
Previous
Next
schutting deel
Snel een schutting laten plaatsen voor een betaalbare prijs

Laat onze vakmannen uw schutting plaatsen

Je tuin is een plek om tot rust te komen, een verleng stuk van uw woning. Eventjes weg van alle drukte en tot rust komen is enorm belangrijk. Wij begrijpen als geen ander dat dit gepaard gaat met de nodige privacy, alleen om die reden al is een degelijke schutting een must!