fbpx

Over ons

Creëer totale privacy in uw tuin met Voordeel Schutting

De tuin is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Maar om echt te kunnen genieten van uw buitenruimte, is totale privacy van groot belang. Bij Voordeel Schutting begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om ongestoord te kunnen genieten van uw tuin.

Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan betaalbare schuttingen voor een eerlijke prijs. Wij geloven namelijk dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Voor slechts €99 per strekkende meter laten wij al een nieuwe schutting plaatsen. Zo kunt u zonder zorgen en tegen een scherpe prijs genieten van de privacy in uw tuin.

Bij Voordeel Schutting kunt u terecht voor een breed scala aan schuttingen, van houten tot betonnen schuttingen. Onze ervaren professionals zorgen voor een perfecte plaatsing van uw schutting, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie.

 

Wit/grijs hout beton
Logo voordeel schutting

Voordeel schutting

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame en kwalitatieve schutting voor uw tuin? Dan bent u bij Voordeel Schutting aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist als het gaat om tuinafscheidingen van hout beton schuttingen. Ons jonge en dynamische bedrijf is ontstaan vanuit onze eigen passie voor het plaatsen van schuttingen met aandacht, liefde en precisie.

Wij werken uitsluitend met betrouwbare leveranciers die ons de beste schuttingen tegen een eerlijke prijs kunnen leveren. Dit stelt ons in staat om onze klanten altijd de beste producten te bieden tegen een concurrerende prijs. Maar we bieden niet alleen de beste producten, wij hechten ook veel waarde aan service, snelheid en kwaliteit.

Of u nu een grote tuin heeft of een kleinere tuin, bij Voordeel Schutting kunt u rekenen op een snelle levering én professionele plaatsing van uw schutting. Wij begrijpen dat u niet wilt wachten op uw nieuwe schutting en daarom zorgen wij ervoor dat deze binnen no time geplaatst is. Zo kunt u snel weer genieten van volledige privacy in uw tuin.

Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben we al heel wat meters aan mooie schuttingen van uitstekende kwaliteit mogen plaatsen, tot volledige tevredenheid van onze klanten. Onze ervaren professionals zorgen voor een perfecte plaatsing van uw schutting, zodat u hier nog jarenlang van kunt genieten.

Kies daarom voor Voordeel Schutting als u op zoek bent naar een mooie, duurzame en kwalitatieve schutting voor uw tuin. Wij zijn dé specialist in tuinafscheidingen van hout beton schuttingen en staan garant voor de beste producten, service en kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

 

Op zoek naar een schutting?

Meer privacy in uw tuin, minder last van wind, schilderijen ophangen aan je schutting? Een schutting brengt veel voordelen met zich mee. Al onze schuttingen kunnen wij natuurlijk voor u plaatsen! We zijn klantvriendelijk en proberen zoveel mogelijk met je mee te denken. Of het nou gaat om een grote schutting of een kleine schutting voor uw voortuin. Wij zullen je helpen!

Wat wij belangrijk vinden

Hoe zie je, jouw schutting voor je? Wij helpen je graag deze schutting te realiseren, dit tegen een eerlijke prijs!

 

Dat heerlijke buitengevoel, een barbecue in je tuin, een nieuwe vijver. Of lekker op de stoel of in een hangmat in je tuin met een boek. Trampoline springen. Lekker zwemmen of in de jacuzzi.

Alles wat je doet in je tuin is fijner als je privacy hebt. Wij helpen je deze privacy te krijgen

De voordelen van het plaatsen van een (Voordeel-)schutting

Creëren van privacy

Het plaatsen van een schutting levert u ten eerste veel privacy op. Met een schutting bent u gevrijwaard van nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers zoals fietsers of wandelaars. Met een schutting wordt uw tuin een plek waar u volop ongestoord kunt genieten van dat heerlijke buitengevoel. Een goed boek lezen, relaxen in de hangmat, de kinderen die trampoline springen of zich vermaken in het zwembad of ontspannen in een jaccuzzi. Allemaal zaken waarbij vreemde ogen niet gewenst zijn.

Bescherming tegen wind en zon

Met een schutting kan de wind prima worden tegengehouden, bijvoorbeeld als u op een winderige hoek woont of uw tuin aan een open stuk grenst. Creëer met een schutting een windvrije hoek, waar u eventueel een gezellig zitje kun plaatsen of een zandbak voor de kinderen.
Een schutting houdt ook de zon tegen. Hierdoor ontstaat er altijd schaduw. Fijn als de zon te fel wordt.

Tuinieren in de hoogte

Een schutting leent zich uitstekend om verticaal te tuinieren. U kunt er klimplanten tegenaan laten groeien of er plantenbakken aan bevestigen. Omdat de door ons geplaatste schuttingen stevig zijn verankerd en van degelijke kwaliteit, kunt u er met een gerust hart extra gewicht aan bevestigen.

Decoreren

Extra verticale ruimte kan prima worden benut voor het ophangen van buitendecoratie zoals een schilderij, een spiegel, kransen of vogelhuisjes. U kunt nog meer sfeer en gezelligheid aan uw tuin toevoegen door sfeerverlichting aan de schutting op te hangen.

Duurzaam

Omdat Voordeel Schutting enkel met materialen van hoogwaardige kwaliteit werkt, gaat uw schutting jarenlang mee, zeker in combinatie met onze professionele manier van plaatsen. Daarom staan wij 100% achter de door ons geleverd hout beton schuttingen. De betonnen elementen zoals de staanders en de onderkant zijn van beton en daardoor minder kwetsbaar dan houten elementen. Daardoor staan de houten delen niet alleen vrij van de grond maar hebben zo veel minder last van houtrot. Bij ons bent u dus verzekerd van een stevige, goedgeplaatste schutting waar u vele jaren onbezorgd plezier aan beleeft. Dat alles tegen een eerlijke prijs, snelle levering en prima service.


Enorme mogelijkheden

Voordeel Schutting is gespecialiseerd in het plaatsen van hout beton schuttingen in zowel grote als kleine tuinen. Bij ons kunt u een hout beton schutting op maat samenstellen. U heeft de keuze uit diverse houtsoorten zoals:

  • grenen
  • vuren
  • redwood
  • hard hout
  • zwart hout


Ook de kleur van de betonnen staanders kunt u zelf bepalen. U heeft de keuze uit vier mogelijkheden. Met onze handige configurator krijgt u al snel inzicht over hoe uw schutting eruit komt te zien. Wilt u horizontaal of verticaal geplaatste planken of wilt u een schuttingdeel met (gedeeltelijk) gaaswerk voor meer transparantie?

Inspiratie opdoen?

Bezoek voor inspiratie onze website -> https://www.voordeel-schutting.nl/hout-beton-schuttingen/. Hier ziet u in één oogopslag welke werken wij al mochten realiseren. Zit uw droomschutting hier niet bij? Neem dan vooral even contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en bespreken samen met u de mogelijkheden. U laat toch ook uw nieuwe hout beton schutting bij Voordeel-Schutting plaatsen?

"A private life is a happy life"